Voor scholen

De digitale school

U wil uw school digitaal uitrusten voor de toekomst met degelijke toestellen en betrouwbare software. Wij zoeken voor u de systemen met de beste prijs-kwaliteit, geschikt voor het onderwijs en voor uw budget. Dat doen we al meer dan 25 jaar.

Ik wil kosten besparen

Een compleet aanbod

Een compleet aanbod
 • Hardware

  U kan bij ons terecht voor uw volledige ICT-infrastructuur, van switches en servers tot krachtige draadloze netwerken. Advies nodig over tablets, desktops en laptops op maat van de klas? Alle toestellen in ons ruime aanbod zijn uitgerust met lesmateriaal, zijn uitermate krachtig en bovendien optimaal beveiligd.

 • Cloud

  Gedaan met investeringen in dure machines en telefooncentrales? We bekijken samen hoe uw school kan verhuizen naar de cloud.

 • Digitaal beveiligen

  Beveilig uw schoolnetwerk met de gepaste hardware en software. Ook voor bescherming tegen vandalisme en diefstal kan u bij ons terecht.

 • Smart school

  U wil de klassen uitrusten met slimme projectoren, digitale schoolborden en touchscreens. Wij installeren de toestellen en zorgen eventueel voor de inrichting van de lokalen.

 • VOIP Telefonie

  Bespaar honderden euro’s door te bellen via het internet. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over defecte toestellen en de school is overal bereikbaar.

 • Printen

  Al uw printers onder één contract, service en onderhoud inbegrepen. Defecte printers zijn verleden tijd en u betaalt volgens tonerverbruik en per geprinte pagina.

Telefoneren via het internet

Telefoneren via het internet

Telefoonrekeningen swingen de pan uit en het aanbod van providers vergelijken geeft niet altijd een duidelijk antwoord. Door digitaal te telefoneren via Voice-over-IP kan u besparen, wordt u technisch beter ondersteund en is uw telefooncentrale efficiënter.
Toon me hoeveel mijn school bespaart met online telefoneren.

Service en vertrouwen

Service en vertrouwen

In vertrouwen

Wij zijn uw lokale ICT-specialist, al meer dan 25 jaar actief en gespecialiseerd in ICT voor bedrijven en Vlaamse scholen. Wij adviseren u over uw ICT-infrastructuur en digitale toekomst. Kom langs in onze overzichtelijke en moderne showroom langs de Gentseweg in Waregem, of vraag een afspraak. Wij komen met plezier bij u langs.

Volledige service

U vindt bij ons niet alleen een uitgelezen selectie producten, we zorgen er ook voor dat u moeiteloos aan de slag kan en het meeste uit uw toestellen haalt. Een greep uit onze dienstverlening:

 • we maken uw toestellen gebruiksklaar
 • we installeren uw software
 • we herstellen uw laptops, desktops, printers, tablets, …
 • we voorzien uw toestellen van nieuwe batterijen of adapters
 • we geven telefonische support en hulp van op afstand
 • we geven workshops en gepersonaliseerde opleidingen
 • we verzekeren uw toestellen tegen diefstal en schade
 • we maken uw computers sneller

Ik wil een digitale school

Nieuws

08 jan 2018
Terugroeping Batterij HP

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor batterijen van bepaalde notebookcomputers en mobiele werkstations. Deze batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. U bezit één of meerdere toestellen die hierop gecontroleerd moeten worden. Daarom is het extreem belangrijk om te controleren of uw batterij in aanmerking komt.

22 nov 2017
IJzersterke Epson printing promo

Epson start met een ijzersterke promotie op hun All-You-Can-Print formule. Kom meer te weten!

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!

13 okt 2017
Bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen 2017

Dit jaar zijn we opnieuw van de partij op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Voor ons het ideale moment om samen met onze klanten terug te blikken op het afgelopen jaar. Zo geven wij u gratis advies en toelichting over de nieuwste trends in het ICT landschap die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf. U kan ons vinden op stand nummer 4319 in hal nummer 4.