Voor scholen

De digitale school

U wil uw school digitaal uitrusten voor de toekomst met degelijke toestellen en betrouwbare software. Wij zoeken voor u de systemen met de beste prijs-kwaliteit, geschikt voor het onderwijs en voor uw budget. Dat doen we al meer dan 25 jaar.

Ik wil kosten besparen

Een compleet aanbod

Een compleet aanbod
 • Hardware

  U kan bij ons terecht voor uw volledige ICT-infrastructuur, van switches en servers tot krachtige draadloze netwerken. Advies nodig over tablets, desktops en laptops op maat van de klas? Alle toestellen in ons ruime aanbod zijn uitgerust met lesmateriaal, zijn uitermate krachtig en bovendien optimaal beveiligd.

 • Cloud

  Gedaan met investeringen in dure machines en telefooncentrales? We bekijken samen hoe uw school kan verhuizen naar de cloud.

 • Digitaal beveiligen

  Beveilig uw schoolnetwerk met de gepaste hardware en software. Ook voor bescherming tegen vandalisme en diefstal kan u bij ons terecht.

 • Smart school

  U wil de klassen uitrusten met slimme projectoren, digitale schoolborden en touchscreens. Wij installeren de toestellen en zorgen eventueel voor de inrichting van de lokalen.

 • VOIP Telefonie

  Bespaar honderden euro’s door te bellen via het internet. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over defecte toestellen en de school is overal bereikbaar.

 • Printen

  Al uw printers onder één contract, service en onderhoud inbegrepen. Defecte printers zijn verleden tijd en u betaalt volgens tonerverbruik en per geprinte pagina.

Telefoneren via het internet

Telefoneren via het internet

Telefoonrekeningen swingen de pan uit en het aanbod van providers vergelijken geeft niet altijd een duidelijk antwoord. Door digitaal te telefoneren via Voice-over-IP kan u besparen, wordt u technisch beter ondersteund en is uw telefooncentrale efficiënter.
Toon me hoeveel mijn school bespaart met online telefoneren.

Service en vertrouwen

Service en vertrouwen

In vertrouwen

Wij zijn uw lokale ICT-specialist, al meer dan 25 jaar actief en gespecialiseerd in ICT voor bedrijven en Vlaamse scholen. Wij adviseren u over uw ICT-infrastructuur en digitale toekomst. Kom langs in onze overzichtelijke en moderne showroom langs de Gentseweg in Waregem, of vraag een afspraak. Wij komen met plezier bij u langs.

Volledige service

U vindt bij ons niet alleen een uitgelezen selectie producten, we zorgen er ook voor dat u moeiteloos aan de slag kan en het meeste uit uw toestellen haalt. Een greep uit onze dienstverlening:

 • we maken uw toestellen gebruiksklaar
 • we installeren uw software
 • we herstellen uw laptops, desktops, printers, tablets, …
 • we voorzien uw toestellen van nieuwe batterijen of adapters
 • we geven telefonische support en hulp van op afstand
 • we geven workshops en gepersonaliseerde opleidingen
 • we verzekeren uw toestellen tegen diefstal en schade
 • we maken uw computers sneller

Ik wil een digitale school

Nieuws

19 jun 2017
De 5 gouden regels van een goede basisbeveiliging

Surfen op het internet is de dag van vandaag zeker niet meer zonder risico’s. De explosieve groei van allerhande virussen, malware & phishing activiteiten zorgen ervoor dat we kwetsbaarder zijn dan ooit. Iedere dag worden er nieuwe potentiële virussen en andere dreigingen ontwikkeld om uw gegevens te stelen en zo te misbruiken. Gezien we bijna constant verbonden zijn met het internet, stijgt ook het risico om ten prooi te vallen aan de cybercrimineel van 2017. Hoe bescherm ik mij nu tegen deze wanpraktijken en waar moet ik voor opletten? Wij helpen je op weg met de 5 gouden regels om een sterke basisbeveiliging op te zetten.

12 jun 2017
Kiezen tussen LCD of LED technologie voor uw projectoren?

Het kiezen van de juiste technologie voor uw nieuwe projectoren kan moeilijk zijn gezien de diverse modellen en verschillende technologieën die vandaag beschikbaar zijn. Zo heeft u de keuze uit LCD, DLP en LED / Laser, maar wat is nu de beste optie voor uw school? Wij maakten de proef op de som door een vergelijking te maken van de 2 meest voorkomende systemen en kwamen tot een conclusie en duidelijke winnaar.

27 feb 2017
Afscheid collega

Beste klanten, Er bestaan geen woorden om ons verdriet te uiten voor dit onverwachts verlies van onze collega Alain. De uitvaart heeft in alle intimiteit plaatsgehad op maandag 20 februari 2017. In zoveel mooie herinneringen, blijf je bij ons.

02 feb 2017
Let op! Nieuw variant van computervirus doet de ronde!

Het "Locky" computervirus is al een tijdje bij ons gekend, maar sinds deze week is de verspreiding hiervan opnieuw sterk gestegen. Het virus wordt verspreid door het openen van bijlagen en links in e-mails. Als u de bijlage of link opent, begint het virus bestanden te versleutelen zodat deze niet meer kunnen worden gebruikt. De huidige variant van het virus is afkomstig van een entiteit die zich voordoet als Bpost.