Voor de KMO

Probleemloos werken

U wilt probleemloos kunnen werken, met een vlot draaiende computer, printer en telefoon. Gebruik de jarenlange ervaring en de expertise van onze gecertificeerde medewerkers; wij zorgen al meer dan 25 jaar voor een perfect werkende ICT-infrastructuur bij KMO’s in Vlaanderen.

Ik wil mijn ICT-systemen gratis doorlichten

Een volledig aanbod

Een volledig aanbod

U kan bij ons terecht voor advies en installatie, plus ook het onderhoud van uw systemen, geautomatiseerd of ter plaatse. Heeft u onmiddellijk hulp nodig? Contacteer een van onze technici.

 • ICT-infrastructuur
  U vindt bij ons alle hardware, van computers en switches tot servers en draadloze netwerken. We helpen u graag om te bepalen welk materiaal u nodig heeft.
 • ICT in de cloud
  U wilt uw server of telefooncentrale in de cloud? Werk overal zonder dure investeringen in hardware. We bekijken samen de mogelijkheden.
 • Beveiliging
  Uw ICT-infrastructuur kunnen we zeer sterk beveiligen tegen alle bedreigingen van buitenaf. Wij zoeken mee naar de ideale combinatie van hardware en software.
 • Interactief vergaderen
  Bepaal zelf hoe u wilt presenteren. Van vergaderruimtes op maat tot de installatie van de best passende projectoren en schermen. Maak uw keuze uit onze projectoren en touch screens.
 • VoIP telefonie
  U wilt minder betalen voor telefonie? Kies voor telefoneren over het internet, bespaar honderden euro’s en geniet van extra mogelijkheden om uw telefooncentrale efficiënter te maken. Vraag ons hoeveel u kan besparen.
 • Printing as a service
  Betaal alleen wat u effectief print en uw reëel tonerverbruik. Wij zorgen ervoor dat al uw printers onder één contract staan. De service is inbegrepen en zo heeft u nooit een defecte printer.

Geen zorgen meer

Geen zorgen meer

Een computer die hapert, printers die blokkeren of de telefoon die uitvalt. Een slecht werkende ICT-infrastructuur staat altijd gelijk aan tijdverlies. Soms verliest u er geld mee en toestellen die niet goed functioneren, zorgen voor frustratie. Bent u het beu dat alles traag werkt of gewoonweg dienst weigert? Contacteer ons voor vrijblijvend advies, wij zorgen ervoor dat u probleemloos en sneller kan werken.

Service en vertrouwen

Service en vertrouwen

In vertrouwen

Wij zijn uw lokale ICT-specialist, al meer dan 25 jaar actief en gespecialiseerd in ICT voor bedrijven uit de regio, scholen en particulieren. Kom langs in onze overzichtelijke en moderne showroom langs de Gentseweg in Waregem. Die is gemakkelijk bereikbaar en biedt parkeerplaats voor de deur. Welkom!

Volledige service

U vindt bij ons niet alleen een uitgelezen selectie producten, we zorgen er ook voor dat u moeiteloos aan de slag kan en het meeste uit uw toestellen haalt. Een greep uit onze dienstverlening:

 • we maken uw toestellen gebruiksklaar
 • we installeren uw software
 • we herstellen uw laptops, desktops, printers, tablets, …
 • we voorzien uw toestellen van nieuwe batterijen of adapters
 • we geven telefonische support en hulp van op afstand
 • we zorgen voor workshops en gepersonaliseerde opleidingen
 • we verzekeren uw toestellen tegen diefstal en schade
 • we maken uw computers sneller

Ik wil dat mijn ICT werkt, altijd

Nieuws

08 jan 2018
Terugroeping Batterij HP

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor batterijen van bepaalde notebookcomputers en mobiele werkstations. Deze batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. U bezit één of meerdere toestellen die hierop gecontroleerd moeten worden. Daarom is het extreem belangrijk om te controleren of uw batterij in aanmerking komt.

22 nov 2017
IJzersterke Epson printing promo

Epson start met een ijzersterke promotie op hun All-You-Can-Print formule. Kom meer te weten!

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!

13 okt 2017
Bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen 2017

Dit jaar zijn we opnieuw van de partij op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Voor ons het ideale moment om samen met onze klanten terug te blikken op het afgelopen jaar. Zo geven wij u gratis advies en toelichting over de nieuwste trends in het ICT landschap die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf. U kan ons vinden op stand nummer 4319 in hal nummer 4.