Voor de KMO

Probleemloos werken

U wilt probleemloos kunnen werken, met een vlot draaiende computer, printer en telefoon. Gebruik de jarenlange ervaring en de expertise van onze gecertificeerde medewerkers; wij zorgen al meer dan 25 jaar voor een perfect werkende ICT-infrastructuur bij KMO’s in Vlaanderen.

Ik wil mijn ICT-systemen gratis doorlichten

Een volledig aanbod

Een volledig aanbod

U kan bij ons terecht voor advies en installatie, plus ook het onderhoud van uw systemen, geautomatiseerd of ter plaatse. Heeft u onmiddellijk hulp nodig? Contacteer een van onze technici.

 • ICT-infrastructuur
  U vindt bij ons alle hardware, van computers en switches tot servers en draadloze netwerken. We helpen u graag om te bepalen welk materiaal u nodig heeft.
 • ICT in de cloud
  U wilt uw server of telefooncentrale in de cloud? Werk overal zonder dure investeringen in hardware. We bekijken samen de mogelijkheden.
 • Beveiliging
  Uw ICT-infrastructuur kunnen we zeer sterk beveiligen tegen alle bedreigingen van buitenaf. Wij zoeken mee naar de ideale combinatie van hardware en software.
 • Interactief vergaderen
  Bepaal zelf hoe u wilt presenteren. Van vergaderruimtes op maat tot de installatie van de best passende projectoren en schermen. Maak uw keuze uit onze projectoren en touch screens.
 • VoIP telefonie
  U wilt minder betalen voor telefonie? Kies voor telefoneren over het internet, bespaar honderden euro’s en geniet van extra mogelijkheden om uw telefooncentrale efficiënter te maken. Vraag ons hoeveel u kan besparen.
 • Printing as a service
  Betaal alleen wat u effectief print en uw reëel tonerverbruik. Wij zorgen ervoor dat al uw printers onder één contract staan. De service is inbegrepen en zo heeft u nooit een defecte printer.

Geen zorgen meer

Geen zorgen meer

Een computer die hapert, printers die blokkeren of de telefoon die uitvalt. Een slecht werkende ICT-infrastructuur staat altijd gelijk aan tijdverlies. Soms verliest u er geld mee en toestellen die niet goed functioneren, zorgen voor frustratie. Bent u het beu dat alles traag werkt of gewoonweg dienst weigert? Contacteer ons voor vrijblijvend advies, wij zorgen ervoor dat u probleemloos en sneller kan werken.

Service en vertrouwen

Service en vertrouwen

In vertrouwen

Wij zijn uw lokale ICT-specialist, al meer dan 25 jaar actief en gespecialiseerd in ICT voor bedrijven uit de regio, scholen en particulieren. Kom langs in onze overzichtelijke en moderne showroom langs de Gentseweg in Waregem. Die is gemakkelijk bereikbaar en biedt parkeerplaats voor de deur. Welkom!

Volledige service

U vindt bij ons niet alleen een uitgelezen selectie producten, we zorgen er ook voor dat u moeiteloos aan de slag kan en het meeste uit uw toestellen haalt. Een greep uit onze dienstverlening:

 • we maken uw toestellen gebruiksklaar
 • we installeren uw software
 • we herstellen uw laptops, desktops, printers, tablets, …
 • we voorzien uw toestellen van nieuwe batterijen of adapters
 • we geven telefonische support en hulp van op afstand
 • we zorgen voor workshops en gepersonaliseerde opleidingen
 • we verzekeren uw toestellen tegen diefstal en schade
 • we maken uw computers sneller

Ik wil dat mijn ICT werkt, altijd

Nieuws

27 feb 2017
Afscheid collega

Beste klanten, Er bestaan geen woorden om ons verdriet te uiten voor dit onverwachts verlies van onze collega Alain. De uitvaart heeft in alle intimiteit plaatsgehad op maandag 20 februari 2017. In zoveel mooie herinneringen, blijf je bij ons.

02 feb 2017
Let op! Nieuw variant van computervirus doet de ronde!

Het "Locky" computervirus is al een tijdje bij ons gekend, maar sinds deze week is de verspreiding hiervan opnieuw sterk gestegen. Het virus wordt verspreid door het openen van bijlagen en links in e-mails. Als u de bijlage of link opent, begint het virus bestanden te versleutelen zodat deze niet meer kunnen worden gebruikt. De huidige variant van het virus is afkomstig van een entiteit die zich voordoet als Bpost.

31 jan 2017
De ideale werkplek

Hoe ziet uw werkplek eruit? Een wirwar aan kabels met een grote desktop die nog meer lawaai maakt dan een mixer? Ontdek de HP Slice, een modulair en stil meesterwerk.

17 jan 2017
Wie komt er ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een "B2B ICT sales advisor" om ons team te versterken.