Voor de IT-professional

Diensten IT Professional

In een snel veranderend vakgebied dat aan belang blijft winnen, wordt het steeds moeilijker om bij te blijven. Bent u op zoek naar een partner om uw infrastructuur up-to-date te brengen? Heeft u nood aan overleg met een collega die de actuele technologische innovaties op de voet volgt? CBM Moerman is uw ideale aanspreekpunt. Wij helpen u met uw ICT-infrastructuur, beveiliging, VoIP-telefonie, managed printing services, interactief presenteren en cloud computing.

Maak een afspraak

Uw externe IT-afdeling

Uw externe IT-afdeling

ICT wordt steeds complexer, vernieuwt steeds sneller en wint alsmaar aan gewicht. Bedrijven hebben nood aan kennis op dit vlak maar tegelij maken de hoge loon- en opleidingskosten het steeds moeilijker om deze kennis in huis te halen. Precies daarom functioneert CBM Moerman als de externe IT-afdeling van uw bedrijf. Wij leveren de kennis, de vaardigheden en de begeleiding om uw informatie- en communicatietechnologie perfect te laten functioneren.

Kwaliteit op maat

Kwaliteit op maat

Wij garanderen een kwalitatieve service door de segmentering van de kwalificaties en ervaring van onze service engineers. U bepaalt zelf welk service-niveau u wenst aan de hand van onze concrete profielen.

Onze oplossingen zijn afgestemd op de noden van de KMO, en voldoen aan de actuele technologische innovaties.

Een uitgebreid aanbod

Een uitgebreid aanbod

We leveren diensten in de volgende categorieën:

 • ICT-infrastructuur
 • Beveiliging
 • VoIP-telefonie
 • Managed Printing Services
 • Interactief presenteren
 • Cloud computing

Service en vertrouwen

Service en vertrouwen

In vertrouwen

Wij zijn uw lokale ICT-specialist, al meer dan 25 jaar actief en gespecialiseerd in bedrijven, scholen en particulieren. Kom langs in onze overzichtelijke en moderne showroom langs de Gentseweg in Waregem, of vraag een afspraak. Wij komen met plezier bij u langs.

Volledige service

U vindt bij ons niet alleen een uitgelezen selectie producten, we zorgen er ook voor dat u moeiteloos aan de slag kan en het meeste uit uw toestellen haalt. Een greep uit onze dienstverlening:

 • we geven advies, afgestemd op de noden van de KMO
 • we bieden u de actuele technologische innovaties
 • we maken uw toestellen gebruiksklaar
 • we installeren uw software
 • we voorzien beheer en ondersteuning op afstand
 • we monitoren de prestaties van uw systemen
 • we geven workshops en gepersonaliseerde opleidingen

Wij zorgen voor de oplossing

Nieuws

08 jan 2018
Terugroeping Batterij HP

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor batterijen van bepaalde notebookcomputers en mobiele werkstations. Deze batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. U bezit één of meerdere toestellen die hierop gecontroleerd moeten worden. Daarom is het extreem belangrijk om te controleren of uw batterij in aanmerking komt.

22 nov 2017
IJzersterke Epson printing promo

Epson start met een ijzersterke promotie op hun All-You-Can-Print formule. Kom meer te weten!

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!

13 okt 2017
Bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen 2017

Dit jaar zijn we opnieuw van de partij op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Voor ons het ideale moment om samen met onze klanten terug te blikken op het afgelopen jaar. Zo geven wij u gratis advies en toelichting over de nieuwste trends in het ICT landschap die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf. U kan ons vinden op stand nummer 4319 in hal nummer 4.