Voor de IT-professional

Diensten IT Professional

In een snel veranderend vakgebied dat aan belang blijft winnen, wordt het steeds moeilijker om bij te blijven. Bent u op zoek naar een partner om uw infrastructuur up-to-date te brengen? Heeft u nood aan overleg met een collega die de actuele technologische innovaties op de voet volgt? CBM Moerman is uw ideale aanspreekpunt. Wij helpen u met uw ICT-infrastructuur, beveiliging, VoIP-telefonie, managed printing services, interactief presenteren en cloud computing.

Maak een afspraak

Uw externe IT-afdeling

Uw externe IT-afdeling

ICT wordt steeds complexer, vernieuwt steeds sneller en wint alsmaar aan gewicht. Bedrijven hebben nood aan kennis op dit vlak maar tegelij maken de hoge loon- en opleidingskosten het steeds moeilijker om deze kennis in huis te halen. Precies daarom functioneert CBM Moerman als de externe IT-afdeling van uw bedrijf. Wij leveren de kennis, de vaardigheden en de begeleiding om uw informatie- en communicatietechnologie perfect te laten functioneren.

Kwaliteit op maat

Kwaliteit op maat

Wij garanderen een kwalitatieve service door de segmentering van de kwalificaties en ervaring van onze service engineers. U bepaalt zelf welk service-niveau u wenst aan de hand van onze concrete profielen.

Onze oplossingen zijn afgestemd op de noden van de KMO, en voldoen aan de actuele technologische innovaties.

Een uitgebreid aanbod

Een uitgebreid aanbod

We leveren diensten in de volgende categorieën:

 • ICT-infrastructuur
 • Beveiliging
 • VoIP-telefonie
 • Managed Printing Services
 • Interactief presenteren
 • Cloud computing

Service en vertrouwen

Service en vertrouwen

In vertrouwen

Wij zijn uw lokale ICT-specialist, al meer dan 25 jaar actief en gespecialiseerd in bedrijven, scholen en particulieren. Kom langs in onze overzichtelijke en moderne showroom langs de Gentseweg in Waregem, of vraag een afspraak. Wij komen met plezier bij u langs.

Volledige service

U vindt bij ons niet alleen een uitgelezen selectie producten, we zorgen er ook voor dat u moeiteloos aan de slag kan en het meeste uit uw toestellen haalt. Een greep uit onze dienstverlening:

 • we geven advies, afgestemd op de noden van de KMO
 • we bieden u de actuele technologische innovaties
 • we maken uw toestellen gebruiksklaar
 • we installeren uw software
 • we voorzien beheer en ondersteuning op afstand
 • we monitoren de prestaties van uw systemen
 • we geven workshops en gepersonaliseerde opleidingen

Wij zorgen voor de oplossing

Nieuws

27 feb 2017
Afscheid collega

Beste klanten, Er bestaan geen woorden om ons verdriet te uiten voor dit onverwachts verlies van onze collega Alain. De uitvaart heeft in alle intimiteit plaatsgehad op maandag 20 februari 2017. In zoveel mooie herinneringen, blijf je bij ons.

02 feb 2017
Let op! Nieuw variant van computervirus doet de ronde!

Het "Locky" computervirus is al een tijdje bij ons gekend, maar sinds deze week is de verspreiding hiervan opnieuw sterk gestegen. Het virus wordt verspreid door het openen van bijlagen en links in e-mails. Als u de bijlage of link opent, begint het virus bestanden te versleutelen zodat deze niet meer kunnen worden gebruikt. De huidige variant van het virus is afkomstig van een entiteit die zich voordoet als Bpost.

31 jan 2017
De ideale werkplek

Hoe ziet uw werkplek eruit? Een wirwar aan kabels met een grote desktop die nog meer lawaai maakt dan een mixer? Ontdek de HP Slice, een modulair en stil meesterwerk.

17 jan 2017
Wie komt er ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een "B2B ICT sales advisor" om ons team te versterken.