Bij u thuis

De juiste keuze

Het aanbod van laptops, desktops, tablets en smartphones wordt steeds groter. Vindt u het ook moeilijk om de juiste keuze te maken? Wij selecteren alleen de beste kwaliteit en gaan samen op zoek naar het toestel dat bij uw manier van werken past. Ook na uw aankoop blijven we ter beschikking voor hulp bij de installatie, technische ondersteuning of bijkomende uitleg.

Ontdek onze webshop

Licht, handig, krachtig, stijlvol

Licht, handig, krachtig, stijlvol

Bij ons vindt u de lichtste laptop, de meest stabiele desktop, de handigste tablet, smartphones met een lange levensduur. Wilt u een netwerk dat toegankelijk is vanuit uw tuinhuis, een printer die u vanuit eender welk apparaat kan aansturen, schermen die een beeld levensecht weergeven? De toestellen in ons gamma zijn net iets lichter en krachtiger, onze oplossingen bieden net iets meer dan u verwacht.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Elke dag zoeken we de nieuwste en beste laptops op de markt. We kiezen daarbij alleen de beste kwaliteit. Apple of Windows? Op zoek naar iets specifieks? In onze moderne showroom aan de Gentseweg in Waregem zoeken we samen naar wat het beste bij u past.

U vindt bij ons:

 • desktops voor thuisgebruik en gaming
 • laptops en hybride toestellen aangepast volgens uw manier van werken
 • mobiele toestellen, zoals smartphones, tablets, smartwatches, etc
 • monitoren of schermen
 • printers
 • allerhande software, zoals Office 365, anti-virus en anti-spamsoftware
 • thuisbeveiliging en camerabewaking
 • back-up oplossingen

Showroom

We verwelkomen u graag in onze showroom op volgende dagen:

 • maandag: 10u00 tot 12u00 en 13u30 tot 18u00
 • dinsdag: 10u00 tot 12u00 en 13u30 tot 18u00
 • woensdag: 10u00 tot 12u00 en 13u30 tot 18u00
 • donderdag: 10u00 tot 12u00 en 13u30 tot 18u00
 • vrijdag: 10u00 tot 12u00 en 13u30 tot 18u00
 • zaterdag / zondag: gesloten

Dienst-na-verkoop

Dienst-na-verkoop

Onze dienstverlening stopt niet bij het afronden van uw aankoop.

Herstelling

U kan bij ons terecht met elk probleem aan uw toestel. We herstellen ook toestellen die niet bij ons zijn aangekocht. Onze eigen technische dienst bestaat uit gecertificeerde medewerkers met jarenlange ervaring. Zij helpen u graag in onze winkel of bij u thuis.

Installatie

Indien u dit wenst, installeren we uw toestel bij u thuis. Moet het ingepast worden in een bestaand systeem, of afgestemd worden op andere toestellen is dat geen probleem. De basisconfiguratie van uw nieuwe apparaat kunnen we uiteraard ook in de winkel doen.

Opleiding & support

Heeft u wat bijkomende uitleg nodig, geven we graag telefonisch uitleg of geven we hulp van op afstand. Om uw toestel helemaal te leren kennen, kan u een workshop volgen of een gepersonaliseerde opleiding aanvragen.

Service en vertrouwen

Service en vertrouwen

In vertrouwen

Wij zijn uw lokale ICT-specialist, al meer dan 25 jaar actief en gespecialiseerd in bedrijven, scholen en particulieren. Kom langs in onze overzichtelijke en moderne showroom langs de Gentseweg in Waregem. Die is gemakkelijk bereikbaar en biedt parkeerplaats voor de deur. Welkom!

Volledige service

U vindt bij ons niet alleen een uitgelezen selectie producten, we zorgen er ook voor dat u moeiteloos aan de slag kan en het meeste uit uw toestellen haalt. Een greep uit onze dienstverlening:

 • we maken uw toestel gebruiksklaar
 • we installeren uw software
 • we herstellen uw laptop, desktop, printer, tablet, …
 • we voorzien uw toestel van een nieuwe batterij en/of adapter
 • we geven telefonische support en geven hulp van op afstand
 • we geven workshops en gepersonaliseerde opleidingen
 • we verzekeren uw toestel tegen diefstal en schade
 • we maken uw computer sneller

Op zoek naar het perfecte toestel om thuis aan de slag te gaan?

Nieuws

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!

13 okt 2017
Bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen 2017

Dit jaar zijn we opnieuw van de partij op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Voor ons het ideale moment om samen met onze klanten terug te blikken op het afgelopen jaar. Zo geven wij u gratis advies en toelichting over de nieuwste trends in het ICT landschap die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf. U kan ons vinden op stand nummer 4319 in hal nummer 4.

19 jun 2017
De 5 gouden regels van een goede basisbeveiliging

Surfen op het internet is de dag van vandaag zeker niet meer zonder risico’s. De explosieve groei van allerhande virussen, malware & phishing activiteiten zorgen ervoor dat we kwetsbaarder zijn dan ooit. Iedere dag worden er nieuwe potentiële virussen en andere dreigingen ontwikkeld om uw gegevens te stelen en zo te misbruiken. Gezien we bijna constant verbonden zijn met het internet, stijgt ook het risico om ten prooi te vallen aan de cybercrimineel van 2017. Hoe bescherm ik mij nu tegen deze wanpraktijken en waar moet ik voor opletten? Wij helpen je op weg met de 5 gouden regels om een sterke basisbeveiliging op te zetten.

12 jun 2017
Kiezen tussen LCD of LED technologie voor uw projectoren?

Het kiezen van de juiste technologie voor uw nieuwe projectoren kan moeilijk zijn gezien de diverse modellen en verschillende technologieën die vandaag beschikbaar zijn. Zo heeft u de keuze uit LCD, DLP en LED / Laser, maar wat is nu de beste optie voor uw school? Wij maakten de proef op de som door een vergelijking te maken van de 2 meest voorkomende systemen en kwamen tot een conclusie en duidelijke winnaar.