Referenties

Imposto kiest voor flexibel werken

Technologie is mobieler dan ooit en zorgt voor een andere en betere manier van werken. Daarom vormde advocatenkantoor Imposto hun IT-Infrastructuur om tot een mobielere omgeving.

De combinatie van Windows 10, Office 365 en de tablet-pc Microsoft Surface, zorgt ervoor dat alle advocaten van overal kunnen verder werken zonder problemen.

Op kantoor gebruikt iedereen een dockingstation om in alle comfort te kunnen werken. Op verplaatsing delen ze gemakkelijk online informatie dankzij samenwerkingssysteem SharePoint. In combinatie met andere cloud-software, is het advocatenkantoor klaar voor het nieuwe werken.

Wil je ook flexibel werken waar en wanneer je wil? Contacteer ons.

Nieuws

08 jan 2018
Terugroeping Batterij HP

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor batterijen van bepaalde notebookcomputers en mobiele werkstations. Deze batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. U bezit één of meerdere toestellen die hierop gecontroleerd moeten worden. Daarom is het extreem belangrijk om te controleren of uw batterij in aanmerking komt.

22 nov 2017
IJzersterke Epson printing promo

Epson start met een ijzersterke promotie op hun All-You-Can-Print formule. Kom meer te weten!

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!

13 okt 2017
Bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen 2017

Dit jaar zijn we opnieuw van de partij op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Voor ons het ideale moment om samen met onze klanten terug te blikken op het afgelopen jaar. Zo geven wij u gratis advies en toelichting over de nieuwste trends in het ICT landschap die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf. U kan ons vinden op stand nummer 4319 in hal nummer 4.