Referenties

Imposto kiest voor flexibel werken

Technologie is mobieler dan ooit en zorgt voor een andere en betere manier van werken. Daarom vormde advocatenkantoor Imposto hun IT-Infrastructuur om tot een mobielere omgeving.

De combinatie van Windows 10, Office 365 en de tablet-pc Microsoft Surface, zorgt ervoor dat alle advocaten van overal kunnen verder werken zonder problemen.

Op kantoor gebruikt iedereen een dockingstation om in alle comfort te kunnen werken. Op verplaatsing delen ze gemakkelijk online informatie dankzij samenwerkingssysteem SharePoint. In combinatie met andere cloud-software, is het advocatenkantoor klaar voor het nieuwe werken.

Wil je ook flexibel werken waar en wanneer je wil? Contacteer ons.

Nieuws

27 feb 2017
Afscheid collega

Beste klanten, Er bestaan geen woorden om ons verdriet te uiten voor dit onverwachts verlies van onze collega Alain. De uitvaart heeft in alle intimiteit plaatsgehad op maandag 20 februari 2017. In zoveel mooie herinneringen, blijf je bij ons.

02 feb 2017
Let op! Nieuw variant van computervirus doet de ronde!

Het "Locky" computervirus is al een tijdje bij ons gekend, maar sinds deze week is de verspreiding hiervan opnieuw sterk gestegen. Het virus wordt verspreid door het openen van bijlagen en links in e-mails. Als u de bijlage of link opent, begint het virus bestanden te versleutelen zodat deze niet meer kunnen worden gebruikt. De huidige variant van het virus is afkomstig van een entiteit die zich voordoet als Bpost.

31 jan 2017
De ideale werkplek

Hoe ziet uw werkplek eruit? Een wirwar aan kabels met een grote desktop die nog meer lawaai maakt dan een mixer? Ontdek de HP Slice, een modulair en stil meesterwerk.

17 jan 2017
Wie komt er ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een "B2B ICT sales advisor" om ons team te versterken.