Helpdesk

De technische dienst

De technische dienst

De technische dienst is rechtstreeks bereikbaar op het nummer 056 62 51 69, of via technical@cbm.be

Hier kan u terecht om de status van een herstelling op te vragen, of voor onmiddellijke ondersteuning bij een technisch probleem.

Remote support

Remote support

We bieden ook hulp op afstand aan. Neem contact via het nummer 056 62 51 69 en klik op de onderstaande link om remote support te starten.

Support Tool voor Apple
Support tool voor Windows

U kan ook binnen uw organisatie gebruik maken van onze Remote Support Tool. Vul hier uw gegevens in en ontvang een kortingsbon.

Nieuws

08 jan 2018
Terugroeping Batterij HP

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor batterijen van bepaalde notebookcomputers en mobiele werkstations. Deze batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. U bezit één of meerdere toestellen die hierop gecontroleerd moeten worden. Daarom is het extreem belangrijk om te controleren of uw batterij in aanmerking komt.

22 nov 2017
IJzersterke Epson printing promo

Epson start met een ijzersterke promotie op hun All-You-Can-Print formule. Kom meer te weten!

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!

13 okt 2017
Bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen 2017

Dit jaar zijn we opnieuw van de partij op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Voor ons het ideale moment om samen met onze klanten terug te blikken op het afgelopen jaar. Zo geven wij u gratis advies en toelichting over de nieuwste trends in het ICT landschap die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf. U kan ons vinden op stand nummer 4319 in hal nummer 4.