Helpdesk

De technische dienst

De technische dienst

De technische dienst is rechtstreeks bereikbaar op het nummer 056 62 51 69, of via technical@cbm.be

Hier kan u terecht om de status van een herstelling op te vragen, of voor onmiddellijke ondersteuning bij een technisch probleem.

Remote support

Remote support

We bieden ook hulp op afstand aan. Neem contact via het nummer 056 62 51 96 en klik op de onderstaande link om remote support te starten.

Support Tool voor Apple
Support tool voor Windows

U kan ook binnen uw organisatie gebruik maken van onze Remote Support Tool. Vul hier uw gegevens in en ontvang een kortingsbon.

Nieuws

27 feb 2017
Afscheid collega

Beste klanten, Er bestaan geen woorden om ons verdriet te uiten voor dit onverwachts verlies van onze collega Alain. De uitvaart heeft in alle intimiteit plaatsgehad op maandag 20 februari 2017. In zoveel mooie herinneringen, blijf je bij ons.

02 feb 2017
Let op! Nieuw variant van computervirus doet de ronde!

Het "Locky" computervirus is al een tijdje bij ons gekend, maar sinds deze week is de verspreiding hiervan opnieuw sterk gestegen. Het virus wordt verspreid door het openen van bijlagen en links in e-mails. Als u de bijlage of link opent, begint het virus bestanden te versleutelen zodat deze niet meer kunnen worden gebruikt. De huidige variant van het virus is afkomstig van een entiteit die zich voordoet als Bpost.

31 jan 2017
De ideale werkplek

Hoe ziet uw werkplek eruit? Een wirwar aan kabels met een grote desktop die nog meer lawaai maakt dan een mixer? Ontdek de HP Slice, een modulair en stil meesterwerk.

17 jan 2017
Wie komt er ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een "B2B ICT sales advisor" om ons team te versterken.