Blog

IJzersterke Epson printing promo

Door: Bram Verstraete

Printen zonder zorgen

Print365 voorziet in al uw afdrukbehoeften – hoe groot of klein die ook zijn – voor een vast maandelijks bedrag.

Het biedt u bovendien volledige controle over en inzicht in uw afdrukwerk, waardoor uw printbehoeften veel eenvoudiger te managen zijn.

Print365 is een betrouwbare printservice met volledige dienstverlening die zorgt voor minder rompslomp, kosten en afval.

Uw supplies worden automatisch geleverd en wij installeren de printer. U hoeft dus enkel voor papier te zorgen.

 

Epson geeft een extra promotie op iedereen die een print365 contract sluit in november en december. Zo druk je gratis af t.e.m. 31 maart 2018! Meer info kan je terugvinden in deze folder of kom met ons spreken op de bedrijvencontactdagen die doorgaan op  6 & 7 december in Kortrijk Expo.

 

Nieuws

18 apr 2018
b-inside en CBM Moerman slaan de handen in elkaar

CBM Moerman heeft een belangrijke nieuwe mijlpaal bereikt in haar strategie voor de toekomst. CBM Moerman en b-inside slaan de handen in elkaar en gaan nauw samenwerken om onze positie als ICT leverancier te versterken. Kom meer te weten...

08 jan 2018
Terugroeping Batterij HP

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor batterijen van bepaalde notebookcomputers en mobiele werkstations. Deze batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. U bezit één of meerdere toestellen die hierop gecontroleerd moeten worden. Daarom is het extreem belangrijk om te controleren of uw batterij in aanmerking komt.

22 nov 2017
IJzersterke Epson printing promo

Epson start met een ijzersterke promotie op hun All-You-Can-Print formule. Kom meer te weten!

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!