Blog

IJzersterke Epson printing promo

Door: Bram Verstraete

Printen zonder zorgen

Print365 voorziet in al uw afdrukbehoeften – hoe groot of klein die ook zijn – voor een vast maandelijks bedrag.

Het biedt u bovendien volledige controle over en inzicht in uw afdrukwerk, waardoor uw printbehoeften veel eenvoudiger te managen zijn.

Print365 is een betrouwbare printservice met volledige dienstverlening die zorgt voor minder rompslomp, kosten en afval.

Uw supplies worden automatisch geleverd en wij installeren de printer. U hoeft dus enkel voor papier te zorgen.

 

Epson geeft een extra promotie op iedereen die een print365 contract sluit in november en december. Zo druk je gratis af t.e.m. 31 maart 2018! Meer info kan je terugvinden in deze folder of kom met ons spreken op de bedrijvencontactdagen die doorgaan op  6 & 7 december in Kortrijk Expo.

 

Nieuws

22 nov 2017
IJzersterke Epson printing promo

Epson start met een ijzersterke promotie op hun All-You-Can-Print formule. Kom meer te weten!

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!

13 okt 2017
Bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen 2017

Dit jaar zijn we opnieuw van de partij op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Voor ons het ideale moment om samen met onze klanten terug te blikken op het afgelopen jaar. Zo geven wij u gratis advies en toelichting over de nieuwste trends in het ICT landschap die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf. U kan ons vinden op stand nummer 4319 in hal nummer 4.

19 jun 2017
De 5 gouden regels van een goede basisbeveiliging

Surfen op het internet is de dag van vandaag zeker niet meer zonder risico’s. De explosieve groei van allerhande virussen, malware & phishing activiteiten zorgen ervoor dat we kwetsbaarder zijn dan ooit. Iedere dag worden er nieuwe potentiële virussen en andere dreigingen ontwikkeld om uw gegevens te stelen en zo te misbruiken. Gezien we bijna constant verbonden zijn met het internet, stijgt ook het risico om ten prooi te vallen aan de cybercrimineel van 2017. Hoe bescherm ik mij nu tegen deze wanpraktijken en waar moet ik voor opletten? Wij helpen je op weg met de 5 gouden regels om een sterke basisbeveiliging op te zetten.