Blog

De ideale werkplek

Door: Bram Verstraete

De PC verandert, en hoe!

Wie veel tijd spendeert aan zijn bureau, weet hoe belangrijk het is om een nette en overzichtelijke werkplek te hebben. We kunnen ervoor zorgen dat we minder hopen papier liggen hebben door alles te digitaliseren en we kunnen kiezen voor een groot werkblad zodat we veel ruimte hebben, maar wat doen we met die vervelende grote desktop die gelijk waar in de weg staat?

De professionele desktops hebben altijd een saai imago gehad, gezien kwaliteit ook zo zijn invloed heeft op de looks van een toestel. HP heeft deze boodschap begrepen en brengt de HP Slice uit die hier komaf mee maakt.

 

HP elite slice

Prachtig & modulair

HP heeft duidelijk veel tijd gestoken in het ontwerp en heeft zo enkele features die heel interessant kunnen zijn voor het bedrijfsleven. Zo heeft de Slice een modulair lichaam waardoor je extra’s kan toevoegen aan het systeem, namelijk een speaker-, backup- en vesa module.

 

 

Daarnaast komt het toestel in 2 uitvoeringen, waarbij de videoconferentie versie enkele handige touch knoppen heeft op de bovenkant om zo snel inkomende gesprekken te weigeren, opnemen, etc…

Reeds te bewonderen in onze showroom

Toch benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom gerust eens binnen in onze showroom, waar wij een nette proefopstelling hebben opgezet in combinatie met de nieuwe HP EliteDisplay E230t met Touch. Zo kan u in alle rust ontdekken wat de HP Slice in zijn mars heeft.

Wilt u hem toch al bestellen of wil u nog wat meer info? Neem dan snel met ons contact op!

De ideale werkplek

 

Nieuws

27 feb 2017
Afscheid collega

Beste klanten, Er bestaan geen woorden om ons verdriet te uiten voor dit onverwachts verlies van onze collega Alain. De uitvaart heeft in alle intimiteit plaatsgehad op maandag 20 februari 2017. In zoveel mooie herinneringen, blijf je bij ons.

02 feb 2017
Let op! Nieuw variant van computervirus doet de ronde!

Het "Locky" computervirus is al een tijdje bij ons gekend, maar sinds deze week is de verspreiding hiervan opnieuw sterk gestegen. Het virus wordt verspreid door het openen van bijlagen en links in e-mails. Als u de bijlage of link opent, begint het virus bestanden te versleutelen zodat deze niet meer kunnen worden gebruikt. De huidige variant van het virus is afkomstig van een entiteit die zich voordoet als Bpost.

31 jan 2017
De ideale werkplek

Hoe ziet uw werkplek eruit? Een wirwar aan kabels met een grote desktop die nog meer lawaai maakt dan een mixer? Ontdek de HP Slice, een modulair en stil meesterwerk.

17 jan 2017
Wie komt er ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een "B2B ICT sales advisor" om ons team te versterken.