Blog

De ideale werkplek

Door: Bram Verstraete

De PC verandert, en hoe!

Wie veel tijd spendeert aan zijn bureau, weet hoe belangrijk het is om een nette en overzichtelijke werkplek te hebben. We kunnen ervoor zorgen dat we minder hopen papier liggen hebben door alles te digitaliseren en we kunnen kiezen voor een groot werkblad zodat we veel ruimte hebben, maar wat doen we met die vervelende grote desktop die gelijk waar in de weg staat?

De professionele desktops hebben altijd een saai imago gehad, gezien kwaliteit ook zo zijn invloed heeft op de looks van een toestel. HP heeft deze boodschap begrepen en brengt de HP Slice uit die hier komaf mee maakt.

 

HP elite slice

Prachtig & modulair

HP heeft duidelijk veel tijd gestoken in het ontwerp en heeft zo enkele features die heel interessant kunnen zijn voor het bedrijfsleven. Zo heeft de Slice een modulair lichaam waardoor je extra’s kan toevoegen aan het systeem, namelijk een speaker-, backup- en vesa module.

 

 

Daarnaast komt het toestel in 2 uitvoeringen, waarbij de videoconferentie versie enkele handige touch knoppen heeft op de bovenkant om zo snel inkomende gesprekken te weigeren, opnemen, etc…

Reeds te bewonderen in onze showroom

Toch benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom gerust eens binnen in onze showroom, waar wij een nette proefopstelling hebben opgezet in combinatie met de nieuwe HP EliteDisplay E230t met Touch. Zo kan u in alle rust ontdekken wat de HP Slice in zijn mars heeft.

Wilt u hem toch al bestellen of wil u nog wat meer info? Neem dan snel met ons contact op!

De ideale werkplek

 

Nieuws

08 jan 2018
Terugroeping Batterij HP

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor batterijen van bepaalde notebookcomputers en mobiele werkstations. Deze batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. U bezit één of meerdere toestellen die hierop gecontroleerd moeten worden. Daarom is het extreem belangrijk om te controleren of uw batterij in aanmerking komt.

22 nov 2017
IJzersterke Epson printing promo

Epson start met een ijzersterke promotie op hun All-You-Can-Print formule. Kom meer te weten!

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!

13 okt 2017
Bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen 2017

Dit jaar zijn we opnieuw van de partij op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Voor ons het ideale moment om samen met onze klanten terug te blikken op het afgelopen jaar. Zo geven wij u gratis advies en toelichting over de nieuwste trends in het ICT landschap die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf. U kan ons vinden op stand nummer 4319 in hal nummer 4.