Blog

De ideale werkplek

Door: Bram Verstraete

De PC verandert, en hoe!

Wie veel tijd spendeert aan zijn bureau, weet hoe belangrijk het is om een nette en overzichtelijke werkplek te hebben. We kunnen ervoor zorgen dat we minder hopen papier liggen hebben door alles te digitaliseren en we kunnen kiezen voor een groot werkblad zodat we veel ruimte hebben, maar wat doen we met die vervelende grote desktop die gelijk waar in de weg staat?

De professionele desktops hebben altijd een saai imago gehad, gezien kwaliteit ook zo zijn invloed heeft op de looks van een toestel. HP heeft deze boodschap begrepen en brengt de HP Slice uit die hier komaf mee maakt.

 

HP elite slice

Prachtig & modulair

HP heeft duidelijk veel tijd gestoken in het ontwerp en heeft zo enkele features die heel interessant kunnen zijn voor het bedrijfsleven. Zo heeft de Slice een modulair lichaam waardoor je extra’s kan toevoegen aan het systeem, namelijk een speaker-, backup- en vesa module.

 

 

Daarnaast komt het toestel in 2 uitvoeringen, waarbij de videoconferentie versie enkele handige touch knoppen heeft op de bovenkant om zo snel inkomende gesprekken te weigeren, opnemen, etc…

Reeds te bewonderen in onze showroom

Toch benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom gerust eens binnen in onze showroom, waar wij een nette proefopstelling hebben opgezet in combinatie met de nieuwe HP EliteDisplay E230t met Touch. Zo kan u in alle rust ontdekken wat de HP Slice in zijn mars heeft.

Wilt u hem toch al bestellen of wil u nog wat meer info? Neem dan snel met ons contact op!

De ideale werkplek

 

Nieuws

19 jun 2017
De 5 gouden regels van een goede basisbeveiliging

Surfen op het internet is de dag van vandaag zeker niet meer zonder risico’s. De explosieve groei van allerhande virussen, malware & phishing activiteiten zorgen ervoor dat we kwetsbaarder zijn dan ooit. Iedere dag worden er nieuwe potentiële virussen en andere dreigingen ontwikkeld om uw gegevens te stelen en zo te misbruiken. Gezien we bijna constant verbonden zijn met het internet, stijgt ook het risico om ten prooi te vallen aan de cybercrimineel van 2017. Hoe bescherm ik mij nu tegen deze wanpraktijken en waar moet ik voor opletten? Wij helpen je op weg met de 5 gouden regels om een sterke basisbeveiliging op te zetten.

12 jun 2017
Kiezen tussen LCD of LED technologie voor uw projectoren?

Het kiezen van de juiste technologie voor uw nieuwe projectoren kan moeilijk zijn gezien de diverse modellen en verschillende technologieën die vandaag beschikbaar zijn. Zo heeft u de keuze uit LCD, DLP en LED / Laser, maar wat is nu de beste optie voor uw school? Wij maakten de proef op de som door een vergelijking te maken van de 2 meest voorkomende systemen en kwamen tot een conclusie en duidelijke winnaar.

27 feb 2017
Afscheid collega

Beste klanten, Er bestaan geen woorden om ons verdriet te uiten voor dit onverwachts verlies van onze collega Alain. De uitvaart heeft in alle intimiteit plaatsgehad op maandag 20 februari 2017. In zoveel mooie herinneringen, blijf je bij ons.

02 feb 2017
Let op! Nieuw variant van computervirus doet de ronde!

Het "Locky" computervirus is al een tijdje bij ons gekend, maar sinds deze week is de verspreiding hiervan opnieuw sterk gestegen. Het virus wordt verspreid door het openen van bijlagen en links in e-mails. Als u de bijlage of link opent, begint het virus bestanden te versleutelen zodat deze niet meer kunnen worden gebruikt. De huidige variant van het virus is afkomstig van een entiteit die zich voordoet als Bpost.