Blog

b-inside en CBM Moerman slaan de handen in elkaar

Door: Bram Verstraete

CBM Moerman heeft een belangrijke nieuwe mijlpaal bereikt in haar strategie voor de toekomst. CBM Moerman en b-inside slaan de handen in elkaar en gaan nauw samenwerken om onze positie als ICT leverancier te versterken. Verschillende nieuwe technologieën, security, mobility, netwerken, digitale werkplek, telefonie en back-up staan centraal binnen onze bedrijven en moeten op een professionele manier worden beheerd. Kwaliteit en service dragen wij hierbij hoog in het vaandel.

Het CBM Moerman team blijft bestaan en samen met de uitbreiding met het team van b-inside blijven wij u professionele diensten aanbieden.

b-inside content

Over b-inside :

b-inside is een gespecialiseerd ICT-dienstenbedrijf. Kernactiviteit is de ontwikkeling van ERP-software op maat van de textiel- en andere maakindustrie en de distributiesector. Gespecialiseerde engineers ontwikkelen toepassingen op maat en weten door innovatieve ideeën de processen te flexibiliseren en de productiviteit te verhogen. De geboden totaaloplossing bestaat naast software en engineering uit professionele diensten en hardware. b-inside is gevestigd in Waregem, België. Meer informatie is beschikbaar via www.b-inside.be.

Contact voor b-inside

Jan De Veene

Grote Heerweg 75, 8791 Waregem

T: +32 (0)56 78 28 28

E: jand@b-inside.be

Contact voor CBM Moerman

Arthur De Veene

Gentseweg 566, 8793 Waregem

T: +32 (0)56 61 27 67

E: arthur@cbm.be

Nieuws

18 apr 2018
b-inside en CBM Moerman slaan de handen in elkaar

CBM Moerman heeft een belangrijke nieuwe mijlpaal bereikt in haar strategie voor de toekomst. CBM Moerman en b-inside slaan de handen in elkaar en gaan nauw samenwerken om onze positie als ICT leverancier te versterken. Kom meer te weten...

08 jan 2018
Terugroeping Batterij HP

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor batterijen van bepaalde notebookcomputers en mobiele werkstations. Deze batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. U bezit één of meerdere toestellen die hierop gecontroleerd moeten worden. Daarom is het extreem belangrijk om te controleren of uw batterij in aanmerking komt.

22 nov 2017
IJzersterke Epson printing promo

Epson start met een ijzersterke promotie op hun All-You-Can-Print formule. Kom meer te weten!

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!