Blog

Bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen 2017

Door: Bram Verstraete

Terugblikken op het afgelopen jaar

Dit jaar zijn we opnieuw van de partij op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Voor ons het ideale moment om samen met onze klanten terug te blikken op het afgelopen jaar.

Zo geven wij u gratis advies en toelichting over de nieuwste trends in het ICT landschap die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.

U kan ons vinden op stand nummer 4319 in hal nummer 4. Contacteer ons voor gratis tickets.

Welke impact heeft de nieuwe GDPR wetgeving op mijn bedrijf?

Heeft u ook vragen over de nieuwe GDPR wetgeving die van kracht gaat vanaf mei 2018? U bent niet de enige. Wij helpen u met advies op maat en voorzien u van praktische tips zodat uw bedrijf er klaar voor is. Hiervoor maken onze specialisten graag tijd vrij op de bedrijvencontactdagen 2017. Deze gaan door op 6 en 7 december en dit van 14:00 t.e.m. 21:00. Tot dan!

Nieuws

08 jan 2018
Terugroeping Batterij HP

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor batterijen van bepaalde notebookcomputers en mobiele werkstations. Deze batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. U bezit één of meerdere toestellen die hierop gecontroleerd moeten worden. Daarom is het extreem belangrijk om te controleren of uw batterij in aanmerking komt.

22 nov 2017
IJzersterke Epson printing promo

Epson start met een ijzersterke promotie op hun All-You-Can-Print formule. Kom meer te weten!

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!

13 okt 2017
Bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen 2017

Dit jaar zijn we opnieuw van de partij op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Voor ons het ideale moment om samen met onze klanten terug te blikken op het afgelopen jaar. Zo geven wij u gratis advies en toelichting over de nieuwste trends in het ICT landschap die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf. U kan ons vinden op stand nummer 4319 in hal nummer 4.