Blog

6 redenen om te kiezen voor office 365

Door: Bram Verstraete

Wat heeft u moeten doen om te staan waar u nu staat? Gewoon gekeken hoe de wereld aan u voorbij ging is waarschijnlijk niet uw antwoord. Blijven innoveren en zoeken naar opportuniteiten is de gekende sleutel tot succes.

De laatste jaren heeft de IT-sector ongelooflijke innovaties verwezenlijkt. Producten die niet alleen uw manier van werken vergemakkelijken en versnellen, maar die ook nieuwe mogelijkheden met zich meebrengen.

Helaas gebruiken nog veel bedrijven verouderde IT-technologieën, die niet meegegroeid zijn. Waarom wordt er niet vernieuwd? Vele zaakvoerders vinden dat het ‘goed genoeg’ werkt, denken aan grote kosten die automatisch verbonden zijn aan veranderen, of hebben helemaal geen idee wat IT vandaag allemaal kan. Redenen die niet echt typerend zijn voor het profiel van een ondernemer, niet?

blog, 6 redenen

De ijsberg ontwijken

“Niet innoveren betekent achterlopen op de concurrentie, kansen missen en onderuit gaan. Blijven oude technologieën gebruiken kan dus uw succes ondermijnen. Dit terwijl het soms geen enkele meerkost met zich meebrengt!”

Office 365 van Microsoft is een krachtig voorbeeld dat de IT-enterprisewereld sterk aan het veranderen is. Het combineert uw vertrouwde tools met een waaier aan extra mogelijkheden, voor een aantrekkelijke prijs.

6 redenen om vandaag nog te veranderen

blog, 6 redenen logo

 1. Werk overal en op elk toestel
  Omdat Office 365 in de Cloud werkt, kunnen uw medewerkers overal productief zijn. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone.
 2. Een rugzak vol met tools
  Naast de gekende officetoepassingen, biedt Office 365 opslag in de Cloud met OneDrive, Skype for Business, OneNote en nog veel meer. U heeft daarnaast ook altijd de nieuwste versie ter beschikking.
 3. Yammer
  De samenwerkingssoftware en zakelijke toepassingen van Yammer laten uw medewerkers toe om contact te leggen met de juiste personen, onderling informatie uit te wisselen en een goede projectcoördinatie te garanderen. Zo kunnen ze meer doen in minder tijd.
 4. Werk in de Cloud
  Moet een toestel vervangen worden of wilt u snel iets bewerken? U kan online aan al uw bestanden die op OneDrive staan, zonder Office lokaal te installeren.
 5. Een feilloze migratie
  Wij zorgen ervoor dat uw data en e-mails allemaal worden overgezet. U mag op uw twee oren slapen, al uw gegevens blijven bewaard.
 6. Groei mee met uw bedrijf
  U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Wilt u alleen een mailbox? Dat kan. Door verschillende producten te combineren zorgt u ervoor dat u voor iedere gebruiker tools op maat krijgt. Een nieuwe medewerker? Geen probleem, wij maken meteen een nieuwe gebruiker aan.

 
U bent overtuigd? We komen graag bij u langs om te tonen hoe Office 365 werkt.

Overtuigd? Wij komen graag langs om Office 365 te demonstreren.

Nieuws

19 jun 2017
De 5 gouden regels van een goede basisbeveiliging

Surfen op het internet is de dag van vandaag zeker niet meer zonder risico’s. De explosieve groei van allerhande virussen, malware & phishing activiteiten zorgen ervoor dat we kwetsbaarder zijn dan ooit. Iedere dag worden er nieuwe potentiële virussen en andere dreigingen ontwikkeld om uw gegevens te stelen en zo te misbruiken. Gezien we bijna constant verbonden zijn met het internet, stijgt ook het risico om ten prooi te vallen aan de cybercrimineel van 2017. Hoe bescherm ik mij nu tegen deze wanpraktijken en waar moet ik voor opletten? Wij helpen je op weg met de 5 gouden regels om een sterke basisbeveiliging op te zetten.

12 jun 2017
Kiezen tussen LCD of LED technologie voor uw projectoren?

Het kiezen van de juiste technologie voor uw nieuwe projectoren kan moeilijk zijn gezien de diverse modellen en verschillende technologieën die vandaag beschikbaar zijn. Zo heeft u de keuze uit LCD, DLP en LED / Laser, maar wat is nu de beste optie voor uw school? Wij maakten de proef op de som door een vergelijking te maken van de 2 meest voorkomende systemen en kwamen tot een conclusie en duidelijke winnaar.

27 feb 2017
Afscheid collega

Beste klanten, Er bestaan geen woorden om ons verdriet te uiten voor dit onverwachts verlies van onze collega Alain. De uitvaart heeft in alle intimiteit plaatsgehad op maandag 20 februari 2017. In zoveel mooie herinneringen, blijf je bij ons.

02 feb 2017
Let op! Nieuw variant van computervirus doet de ronde!

Het "Locky" computervirus is al een tijdje bij ons gekend, maar sinds deze week is de verspreiding hiervan opnieuw sterk gestegen. Het virus wordt verspreid door het openen van bijlagen en links in e-mails. Als u de bijlage of link opent, begint het virus bestanden te versleutelen zodat deze niet meer kunnen worden gebruikt. De huidige variant van het virus is afkomstig van een entiteit die zich voordoet als Bpost.