Blog

6 redenen om te kiezen voor office 365

Door: Bram Verstraete

Wat heeft u moeten doen om te staan waar u nu staat? Gewoon gekeken hoe de wereld aan u voorbij ging is waarschijnlijk niet uw antwoord. Blijven innoveren en zoeken naar opportuniteiten is de gekende sleutel tot succes.

De laatste jaren heeft de IT-sector ongelooflijke innovaties verwezenlijkt. Producten die niet alleen uw manier van werken vergemakkelijken en versnellen, maar die ook nieuwe mogelijkheden met zich meebrengen.

Helaas gebruiken nog veel bedrijven verouderde IT-technologieën, die niet meegegroeid zijn. Waarom wordt er niet vernieuwd? Vele zaakvoerders vinden dat het ‘goed genoeg’ werkt, denken aan grote kosten die automatisch verbonden zijn aan veranderen, of hebben helemaal geen idee wat IT vandaag allemaal kan. Redenen die niet echt typerend zijn voor het profiel van een ondernemer, niet?

blog, 6 redenen

De ijsberg ontwijken

“Niet innoveren betekent achterlopen op de concurrentie, kansen missen en onderuit gaan. Blijven oude technologieën gebruiken kan dus uw succes ondermijnen. Dit terwijl het soms geen enkele meerkost met zich meebrengt!”

Office 365 van Microsoft is een krachtig voorbeeld dat de IT-enterprisewereld sterk aan het veranderen is. Het combineert uw vertrouwde tools met een waaier aan extra mogelijkheden, voor een aantrekkelijke prijs.

6 redenen om vandaag nog te veranderen

blog, 6 redenen logo

 1. Werk overal en op elk toestel
  Omdat Office 365 in de Cloud werkt, kunnen uw medewerkers overal productief zijn. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone.
 2. Een rugzak vol met tools
  Naast de gekende officetoepassingen, biedt Office 365 opslag in de Cloud met OneDrive, Skype for Business, OneNote en nog veel meer. U heeft daarnaast ook altijd de nieuwste versie ter beschikking.
 3. Yammer
  De samenwerkingssoftware en zakelijke toepassingen van Yammer laten uw medewerkers toe om contact te leggen met de juiste personen, onderling informatie uit te wisselen en een goede projectcoördinatie te garanderen. Zo kunnen ze meer doen in minder tijd.
 4. Werk in de Cloud
  Moet een toestel vervangen worden of wilt u snel iets bewerken? U kan online aan al uw bestanden die op OneDrive staan, zonder Office lokaal te installeren.
 5. Een feilloze migratie
  Wij zorgen ervoor dat uw data en e-mails allemaal worden overgezet. U mag op uw twee oren slapen, al uw gegevens blijven bewaard.
 6. Groei mee met uw bedrijf
  U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Wilt u alleen een mailbox? Dat kan. Door verschillende producten te combineren zorgt u ervoor dat u voor iedere gebruiker tools op maat krijgt. Een nieuwe medewerker? Geen probleem, wij maken meteen een nieuwe gebruiker aan.

 
U bent overtuigd? We komen graag bij u langs om te tonen hoe Office 365 werkt.

Overtuigd? Wij komen graag langs om Office 365 te demonstreren.

Nieuws

18 apr 2018
b-inside en CBM Moerman slaan de handen in elkaar

CBM Moerman heeft een belangrijke nieuwe mijlpaal bereikt in haar strategie voor de toekomst. CBM Moerman en b-inside slaan de handen in elkaar en gaan nauw samenwerken om onze positie als ICT leverancier te versterken. Kom meer te weten...

08 jan 2018
Terugroeping Batterij HP

HP heeft een terugroeping en vervanging aangekondigd voor batterijen van bepaalde notebookcomputers en mobiele werkstations. Deze batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten. U bezit één of meerdere toestellen die hierop gecontroleerd moeten worden. Daarom is het extreem belangrijk om te controleren of uw batterij in aanmerking komt.

22 nov 2017
IJzersterke Epson printing promo

Epson start met een ijzersterke promotie op hun All-You-Can-Print formule. Kom meer te weten!

30 okt 2017
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een ICT INTERNAL ENGINEER. Kom meer te weten over de jobinhoud!